Website-ul www.produseunicat.ro este operat de către II CHISCA ANCA MARIA, înregistrată la Oficiul Comerţului cu numărul F22/1078/2019, CUI 41419139, cu sediul social în Str. Padurii, loc. Miroslava, Jud. Iasi.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.produseunicat.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

MECADON S.R.L poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.produseunicat.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Aceste materiale aparţin II CHISCA ANCA MARIA.

Termenul de materiale vizează: fotografii, imagini, texte, videoclipuri, desene, logo-uri, mărci comerciale şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.
Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site nu este permisă.

Produsul a fost adaugat la favorite
Produs adaugat

Acest website folosește fișiere de tip cookie
pentru a-ți oferi cea mai bună experiență
de utilizare.